Jeg slutter 2018 af med et arktisk eventyr

Derfor er bakspejlet lille og forruden stor

Imens alle har travlt med at se tilbage på deres 2018, og fremhæve alle de bedste øjeblikke, vise de mest likede fotos og linke til de mest læste blogpost, så vil jeg hellere se frem af. Mit 2018 har ikke været det fedeste i verden, men det har været okay. Jeg har lært utroligt meget om livet, og særligt om mig selv. Og sådan er det med ”rockbuttom”, det kan lærer en meget mere end bjergtoppe nogensinde kommer til. Og som min mor så smukt skrev i et julekort til mig ”der er en grund til at bakspejlet er lille og forruden er stor, meningen er at du skal se fremad, husk det”.

Så ja, jeg ser frem mod mit 2019. Og det byder på en masse fantastisk, det er jeg sikker på. I starten af det nye år siger jeg pænt på gensyn til min M, som skal udsendes et halvt år. Det har jeg skrevet om i et par indlæg tidligere M skal udsendes // Har M og dig haft snakken? // Dét mest skræmmende ved at M skal udsendes. Siden de blev udgivet er jeg kun blevet mere sikker på, at den udsendelse slet ikke bliver et problem for os. Selvfølgelig bliver den udfordring, men en udfordring der kommer til at udvikle os, bygge os endnu stærkere og lærer os at elske endnu mere – selvom netop dette føles næsten umuligt i øjeblikket. Jeg er nemlig helt høj på kærlighed her fra hytten nord for polarcirklen, hvor jeg befinder mig lige nu, sammen med M.
Og endnu mere fantastisk, så kommer M jo hjem igen i slutningen af sommeren i 2019. Og dén dag, bliver så klart et af de største dage i mit 2019, og et af de bedste øjeblikke i mit liv.

I starten af 2019 skal jeg også til den afsluttende eksamen på ambulanceskolen, for denne gang. Jeg glæder mig til at få sat punktum for skole, bøger og eksamener for en stund. Men kun for en stund, jeg håber nemlig, at jeg snarest får muligheden for at komme videre til næste niveau.

I forhold til blogger-delen og hele den her sociale-medieplatform, så kan jeg godt afsløre, at det kommer til at handle endnu mere om friluftsliv, aktiv livstil, jagt og rejser. 2019 byder nemlig på en masse nye spændene samarbejder, der forhåbentligt kan være med til at bane min vej til nogle af mine største drømme. I hvert fald, så byder 2019 på en helt masse hårdt arbejde på denne front, men jeg glæder mig, og jeg er sindssygt spændt på at se, hvad jeg kan drive det til.

Selvom mit 2018 startede helt af helvedes til, og derfra gik endnu mere ned ad i perioder, så overskygger de gode stunder meget af alt det dårlige. Men lige nu, lige her, i sofaen i hytten i Svensby, der er jeg lykkelig. M står i køkkenet og vasker op i skiundertøj, mens han vrikker let med måsen og synger med på Johnny Madsen, der spiller fra højtaleren. Dagen har stået på det smukkeste eventyr i den polariske vildmark med snesko på. Med kort og kompas, store grin og masser af pauser har vi set den fantastiske natur og i den grad nydt os to. Vi har snakket om fremtiden og alt hvad vi har i vente. Bl.a. dét at flytte sammen, når han kommer hjem fra sandkassen. Det er noget vi begge to glæder os helt ekstremt til. Men langtidssigtet har vi også ladet dagdrømmerierne flyde om den hytte vi drømmer om at bygge i Sverige eller Norge en dag. Den skal bygges af store bjælker, fyldes med charme og kærlighed og kunne rumme vores lille familie, når vi en dag får sådan en. Jeps, jeg er lykkelig i skrivende stund, og den følelse er den absolut bedste måde jeg kunne afslutte et år der har været så meget ulykke i.

I morgen skal vi op klokken 04.30 for at kører endnu længere nord på gennem polarlandskabet. Vi skal nemlig ud og søge efter hvaler, og drømmer begge om at møde en spækhugger ude på vandet. Der venter os et verdensklasse eventyr, og jeg tror ikke på der findes en bedre måde at slutte et år på. Når vi er tilbage i hytten igen i morgen sen eftermiddag, så skal vi have bikset en dødlækker 3-retter nytårsmenu sammen, og så skal vi fejrer at det nye år begynder med dans, drinks og kys. Og så håber jeg inderligt at nordlyset kigger frem. Der er ikke noget der kunne være mere perfekt end dét.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg slutter 2018 af med et arktisk eventyr