Årsdag og udsendelse

Nye tanker og ideer om bloggen

I mens jeg er ved at koge fuldstændig sammen oven i mit hoved med eksamenslæsning, så er tankerne stukket totalt af. Ja jeg ved ikke om du nogensinde har prøvet, hvor man sidder og læser noget, altså øjnene flytter sig ned over et stykke papir med tekst, men hjernen tænker på noget helt andet. Altså man er på ingen måde til stede i det man sidder og læser for sig selv, og kan på ingen måde redegøre for den sidste side man bladrede fra. Sådan har jeg det ligee nu. Mine tanker er et helt andet sted.

Jeg tænker på alt det der skal ske når jeg er færdig. Færdig med eksamen. Færdig med skolen. Helt fuldstændig færdig. Et stk. fri fugl. Yes! Amen det bliver den fedeste følelse. Er du gal jeg glæder mig.

Jeg tænke også på, hvad der skal se her på bloggen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg leger lidt med tanken om at begynde at filme lidt. Jaja, en Vlogger som nogle vil kalde det. Sådan lige i skrivende stund virker det egentlig meget uoverskueligt. At skal sætte sig ind i kamera, redigering og alt det der. Jeg orker næsten ikke, men så igen, jeg vil gerne give det et forsøg. Og hvad vil jeg så filme? Ja det er et godt spørgsmål.

Men i første omgang tænker jeg en helt masse udendørs. Af alt muligt slags.
Både udendørs træning i skoven, løbe programmer i skoven og mad i skoven! Altså madlavning over bål. Jeg tænker jeg også vil filme testning af fx friluftsgrej, tage jer med på skydebanen osv. jeg vil selvfølgelig også filme hvordan jeg pakker min rygsæk, hvad jeg tager med, hvordan det placeres, need-to-have / nice-to-have. Og endnu mere selvfølgelig, så vil jeg også filme min rejser!

Meeeen igen, det med redigeringsprogram osv. virker lidt uoverskueligt og så er der alle reglerne med brug af musik. Jaja, der bliver nok at sætte sig ind i. Men hvad synes du? Synes du det kunne være fedt med Vlog? Og i så fald, om hvad? Kom gerne med forslag!

Jeg har en eller anden forestilling om, at mit liv bliver meget nemmere når jeg er på den anden side af den her eksamen. Jeg har nemlig fået faststilling på døgnberedskabet på station Odense Syd. Det betyder, at jeg skal arbejde 1 døgn, og så har jeg 3 døgn fri, arbejde 1 døgn, 3 døgn fri. Det bliver skide godt. Det er jeg sikker på! Og på mine fridage vil jeg gerne arbejde på bloggen her og min instagram, og se om jeg kan få det hele op på et højere niveau, så jeg kan komme tættere på mit mål om at være en inspirationskilde for nye, og måske et par garvede, friluftsfolk.

En ting er i hvert fald helt sikkert: når jeg er på den anden side af den afsluttende eksamen, som i øvrigt er nu her i uge 6, så skal jeg igang med at træne, leve sundt og nyde naturen! Og jeg glæder mig virkelig til at dele det hele med jer, lige som før. Der kommer igen træningsprogrammer, tips til kosten og ture ud i det fri her på bloggen! Glæd jer!

Og har du nogle ønsker om noget her på bloggen, så smid en kommentar! (Turen til det nordlige Norge skal nok komme op – promise!)
Smil fra C.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årsdag og udsendelse