Vi flytter sammen i et hus!

Her er huset!

De sidste 10 dage har jeg boet i flyttekasser, rod og sorte sække. Men nu er hele mit liv altså flyttet til Holstebro, og mere eller mindre pakket ud af papkasserne igen!

Læs evt. indlægget: Vi flytter sammen i et hus!

M og jeg har jo været så heldige at få lov til at leje et af forsvarets boliger. De har nogle huse i Holstebro der er forholdsvis nyrenoveret med have og med beliggenhed lige op til en skov! Det er skønt! Tilmed er huslejen så lav, at vi nu endelig kan begynde at sparre rigtig meget op til vores fremtidige hus, vi forhåbentligt tager første spadestik til indenfor 5 år.

Men M er jo i sandkassen, så flytningen står jeg selv med! Dog er der mange, som har skrevet og spurgt, om jeg ikke vil vise et par billeder frem! Og jo, det vil jeg da meget gerne, men altså.. Det ser så kedeligt og upersonligt når rummene bare står helt tomme.

Men nu får i alligevel et par billeder, og så kommer der nok et par updates hen af vejen, når udpakningen og indretningen begynder at tage form.

Jeg kan lige så godt afsløre nu… at jeg har glemt at tage billeder udefra.. Men når man kommer ind af døren ligger køkkenet lige til højre.

Som det ses på billedet, så er det ikke nyt. Og det er heller ikke pænt… Det er faktisk langt fra begge dele! Men der er allerede bestilt et nyt køkken fra Tvis, som bliver leveret og sat op indenfor den næste måned! Jeg har fået lov til at få en lille smule medbestemmelse i det nye køkkens design! Og det bliver så brandt godt! Glæder mig til at vise det til jer!

Lige frem for indgangen er stuen. Stuen har nye lyse trægulve og en dejlig stor terassedør til en dejlig stor terrasse! Vi piller den brune dør af, og vægge og loft er malet hvidt, så her er simpelthen så lyst og lækkert. I stuen kommer der til at stå et fedt vitrineskab, spisebord og spisestole, sofa og et tv. Men vi mangler altså både sofaen og spisebordet. Jeg har godt nok begge dele, men min sofa er mega lille, da der ikke var plads til andet i min tidligere lejlighed, og så ønsker vi at skifte mit spisebord ud med et plankebord.  Og ja, gulvet skal i den grad også vaskes!

Går man op af trappen kommer man “oven på”. Der er 3 trapper i huset, så jeg har simpelthen taget mig den frihed at påtale vores hus som 3 etager! jaja, nej det er det ikke, men altså, det er det jo lidt…. Anyway, oppe oven på bliver første værelse til højre et gæsteværelse og kontor. Der er nemlig lige nøjagtig plads til M’s tidligere seng, mit skrivebord og en reol. 

Anden værelse på højrehånd bliver vores soveværelse. Her kommer min store seng ind at stå, og så vil jeg finde på noget med et par planter og andre ting, for at gøre det mere personligt og varmt.

Badeværelset ligger for enden af trappen. Det er ikke kæmpe stort, men så længe jeg ikke skal gå i bad ovenpå toilettet, så er jeg meget tilfreds! Det er med grå og hvide klinker, så der skal findes nogle fine planter og sættes en lille hylde op til småting.

Går man ned af trappen igen, rundt om hjørnet og ned af en yderligere trappe kommer man ned i “kælderen”. Anførselstegnet skyldes, at kælderen er delt op i to, med en trappe der går længere ned.i den første del af kælderen er der vaskemaskin, tørretumbler og vask. Derudover er der to rum.

Det store rum laver vi om til et træningsrum. Herinde vil vi have vores cykler koblet op på Hometrainer, samt alt det andet træningsudstyr vi har. Kettlebells, elastikker, foam-roller, bolde osv., så kan man lige snuppe en let træning eller strække godt ud efter en time eller to på hometraineren!

Det andet rum, som er lidt mindre har jeg i tanker at lave om til et walk-in closet! Og nu skriver jeg “jeg”, fordi M er jo i sandkassen, så det er jo kun lige mig til at få det bikset sammen. Og så er der jo nok mere en pige-ting med det walk-in closet, end det er en drenge ting. Men altså, da jeg er typen der får titusind gode ideer, så er jeg også typen der ikke har tålmodighed til en skid. og jeg har sådanset heller ikke helt vildt meget forstand på det håndværksmæssige.. Så altså, det kommen walk-in closet bliver nemt, simpelt og fedt! Jeps, det skal lige have en tur med en skrubbeklud eller en hvid spandmaling!

Går man ned af den sidste trappe i kalenderen, er der yderligere to rum. Og så er man altså nede i den rigtige kælder. Det ene er meget stort, og vi har aftalt at det skal være M’s rum. Her skal der står alt hans grej til sit arborist-firma samt meget af vores friluftsgrej!

Det lidt mindre rum laves om til et kolonialrum. Her står allerede et bord og en reol inde, så det skal bare gøres grundigt rent. Jeg havde tænkt på at jeg ville male det hele, men det er jeg kommet lidt fra igen. Der er så mange andre ting jeg heller lige vil have styr på, end at mit nederste kælderrum er nymalet…Det ser på billeder ud som om der er fugtigt i højre hjørner, og det har der også været. Men der er lavet et helt nyt udluftningssystem samt kommet varme på i hele kælderen, så det skulle heldigvis let ikke været noget problem længerer. Jeg tror nu alligevel jeg lige ser tiden an, før jeg fylder rummet med madvarer!

Men altså, det er huset! Og så er der jo haven… Det har jeg heller ikke lige fået taget billeder af. Men der er en stor sten-terasse, græsplæne og en sammenfaldet bålplads. Og det skal der laves om på!
Jeg skal nok tage før og efterbilleder! Men når det så er sagt, så er det nok lidt begrænset, hvor vildt det bliver. Huset er jo lejet, og vores egne planer er, at vi inden for et par år flytter til KBH. Så det er ikke fordi vi vil smide den store pose penge efter en have vi nok kun kan nyde i et år eller to.

Ha’ en skøn søndag!
Og husk at deltag i min seneste konkurrence på instagram: Caroline_schack.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi flytter sammen i et hus!