Jeg dumpede min svendeprøve

Vi flytter sammen i et hus!

Yeeees, og det er så mega fedt! Endelig flytter vi sammen, og så endda i et hus med have, lige op til den dejligste skov med løbestier, MTB ruter og udendørs trænings muligheder. Det bliver så brand godt!

Lige efter jul søgte M og jeg boligen, men vi fik først svar dagen efter han rejste afsted på sin udsendelse. Så altså, nu står jeg så med to flytninger, alene… Ret upartisk i forhold til at flytte det hele selv, til gengæld ret praktisk når der skal indrettes! Hæhæ. Og M har tilmed sat et beløb til rådighed til køb af nye møbler og diverse ting, han er sgu en skat!

Men altså… Jeg flytter fra Odense til Holstebro!
I know – but why?
M og jeg har længe gerne ville flytte sammen, og lejlighedslivet siger os ingenting. Vi vil begge gerne ha’ en have, terrasse, mulighed for at gro lidt grøntsager selv, tænde et bål og i det hele taget bare kunne være udenfor, hvor det stadig privat.
Tilmed er vi jo begge rigtig glade for at tage på skydebanen med både riffel og pistol, samt på flugtskydningsbanen med haglgeværerne, og der har Holstebro masser af muligheder!

Men det der blev det afgørende er, at M jo arbejde i Holstebro hver dag, mandag til fredag (altså når han ikke lige er nede i sandkassen), hvor jeg selv kun arbejder hvert 4. Døgn. Så derfor gav det mest mening det blev Holstebro på det område.
Tilmed kommer jeg også en smule tættere på min familie, og meget tættere på mine veninder og venner! Og det er jeg bare så glad for!
Og så er der jo lige det plus, at huslejen på huset virkelig billig! Så nu kan vi for alvor komme i gang med at sparre op til drømmehuset, som vi har i sinde at tage det første spadestik til indenfor de næste 5 år. Vi har nemlig lige et lille Københavner-kapitel der også ligger i kortene og venter, men den fremtidsplan kan vi tage en anden dag…

Ambulancen i Odense bliver der ingen ændringer på. Jeg vil forsat arbejde i Odense (på min nye station i Odense Syd, Dalum), fordi det er jeg simpelthen så inderligt glad for! Jeg har uden tvivl de bedste kolleager og Odense er en spændene by at arbejde i! Og pendler-turen til Odense (ca. 1.45t) er altså heller ikke så slem, når den kun skal kører hvert 4. Døgn! Og for mit eget vedkommende, så er jeg efterhånden vant til at tilbagelække den strækning, da jeg alt for ofte har sovet hos M både før og efter vagt.  Så nu bliver forskellen bare, at jeg kan få et fradrag hos skattefar, og at jeg ikke længere skal bo i en taske! Amen det bliver altså herligt!

Så nu, efter 2.5år i Odense er jeg nu igen i gang med at pakke mit liv ned i papkasser. Og det er med det største smil på læben! Endelig skal M og jeg bo sammen. Er du gal jeg glæder mig til han kommer hjem fra den sandkasse. Det bliver så sindssygt dejligt ikke at have et langdistanceforhold længere! Og det bliver så sindssygt dejligt at have venner og veninder inden for rækkevidde igen.

Kæmpe smil fra C

 

 

4 kommentarer

 • Jesper

  Lyder spændene – tror faktisk der er en del assistent pladser ledige hos Falck i Holstebro pr 1/5 🚑🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den BEDSTE nyhed længe! 👏
  Du/I fortjener det SÅ meget 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ej dejlig.nyhed❤️ så håber jeg at rende ind i dig i holstebro, da jeg bor i struer😉 mortil2piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Glæd dig Caroline, Holstebro er altså også en dejlig by 😋😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg dumpede min svendeprøve