Her er huset!

Walk-in closet for 1.700kr

Så blev jeg endelig færdig med at samle stativer, reoler og hænge tøj på bøjler! Det er egentlig ikke fordi det sammenlagt har taget meget mere end 7-8 timer at lave hele mit walk-in closet, men jeg har haft tiden fordelt ud på flere dage og taget det hele lidt i etaper. Sådan er det når der er tusinde andre flyttekasser og sortesække der også skal pakkes ud mellem døgnvagter og andre skører ideer. Men fra i dag er jeg altså helt færdig. Jeg har endda også været over hos M og hentet hans tøj, så nu er alt vores tøj samlet!

Det walk-in closet jeg har bygget har ikke kostet meget, ca 1.700kr! Godt nok havde vi en del af de ting som er brugt i forvejen, men selv hvis man skulle ud og købe det hele selv, så synes jeg virkelig dette er en billig løsning, der giver godt med plads og som ser pænt ud. Tilmed er det meget fleksibelt, så hvis du skal flytte inden for den nærmeste fremtid, så er det lige til at tage med. Der skal heller ikke laves huller i væggene eller andet særligt til, for at stable dette på benene.

Før jeg lige skriver videre, må jeg hellere for en god ordens skyld nævne, at indlægget her altså ikke er i samarbejde eller en reklame for IKEA, selvom de fleste produkter er herfra. Jeg har betalt for det hele selv, men derfor kan man jo godt dele ud af tips, tricks og links til, hvordan du kan bygge dig et walk-in closet.

Spejlet havde jeg selv, men ellers kan det købes hos IKEA for 379kr via linket her.
Gulvtæppet havde M, men kan ogå købes hos IKEA for 799kr via linket her.
Den klassiske MALM kommode fra IKEA var også en jeg havde. Den kan købes for 899kr via linket her.

Jeg har indkøbt 3 tøjstativer fra serien MULIG hos IKEA. De hoster 99kr stk. og kan findes via linket her.
Alle bøjlerne var nogle jeg havde i forvejen, dog blev det også nødvendigt at købe ekstra. De er fra Bilka, hvor man ofte kan få 20 bøjler for 50kr.

De to tøj-reoler er faktisk slet ikke tøj-reoler. Det er sko-hylder, som normaltvist kommer med 2 hylder + 1 sæt lange stænger + 1 sæt korte stænger. Sådan en sko-hylde koster 129kr og kan findes via linket her. Men det smarte er, at de er lavet således, at man kan skrue flere sammen. Jeg havde selv bygget sådan en høj sko-hylde med forskellige afstande mellem hylderne (skiftevis kort og lang) i Odense,  hvorfor jeg havde, hvad der svarer til 4 sko-hylder i forvejen. Nu har jeg så købt 4 mere, og samlet dem således, at jeg kun har brugt de korte ben til sko-reolen og de lange ben til reolen med tøj.

På reolerne står der 4 store firkantet og 2 mindre aflange filt-kurve. De er også fra IKEA og jeg synes de er utrolig dekorative. Samtidig er de store helt perfekte til opbevaring af fx strømper, hvor de mindre aflange er perfekte til opbevaring af fx fnugrulle, imprægneringsspray til sko osv. De store koster 79kr stk og kan findes via linket her. De mindre koster 49kr stk og kan findes via linket her.

Lyskæden var en jeg selv havde. En ældre sag, men jeg kan huske jeg en gang købte den i Netto! Jeg tror desværre ikke den kan findes i butikkerne længere, men lyskæder er jo ret populært, så jeg er sikker på noget ligende nok kan støves op enten på nettet, hos Jysk eller andre steder. Citat-tavlen kan der faktisk også komme lys i, men havde ikke lige 6 AA batterier til at ligge – så det må vi tænke os til. Det var også en jeg havde med mig fra tidligere, men den er købt i Kvickly for ca. et år siden. Det samme gælde det lille spejl, det havde jeg også selv med, men kan se IKEA har et der er næsten magen til for kun 39kr – find det via linket her.

De små planter er købt i IKEA for 12 kr stk og kan findes her. Det samme er de glas, som de står i. Det er faktisk vandglas, men syntes lige de passede perfekt til en lille potteplante. Glassende koster også 12 kr stk og kan findes via linket her. Det lille korkunderlag som de står på var nogle jeg selv havde, men de er også købt i IKEA til 9kr stk – find dem via linket her.

De to kork-kasser er helt perfekte til opbevaring af ure og smykker. De er også købt i IKEA, hvor 3 stk i forskellige størrelser koster 99kr – link her. Jeg har dog brugt den mellemste kasse på kontoret til opbevaring er diverse skriveredskaber som fx kuglepenne, overstregningstuscher osv.

De sidste par detaljer i mit lille walk-in closet er en fin hat jeg en gang købte i Australien. Ved siden af står en smuk plante, som også er købt i IKEA. Planten er perfekt til dette rum, da der i dens beskrivelse står af den ikke må stå i direkte sollys, og her i walk-in closet vil der tit være rullet for, så tøjet ikke falmer af solens stråler. Planten koster 179kr og kan findes via linket her. Jeg tog den billigste potte jeg kunne finde i IKEA, fordi jeg havde besluttet mig for at den skulle stå i den kurv, som den står i. Den er nemlig ikke som sådan beregnet til at være en potteskjuler, men jeg synes nu at den gør det meget godt! Kurven kostede 99kr og kan findes via linket her.

Det endelige regnskab for mit walk-in closet lyder altså på:
3 x tøjstativ á 99kr stk = 297kr
4 x skohylde á 129kr stk = 516kr
4 x store filt-kurve á 79kr stk = 316kr
2 x mindre filt-kurve á 49kr stk = 98kr
2 x små planter á 12kr stk = 24kr
2 x glas til planter á 12kr stk = 24kr
1 x kork kasse sæt = 99kr
1 x stor plante  = 179kr
1 x potte til plante = 49kr
1 x fletkurv = 99kr
I ALT = 1.751kr.

I får lige et par sidste billeder. Nemlig FØR og EFTER billeder af rummet:

Nu vil jeg nyde denne dejlige solskins søndag med en tur udenfor!
Ha’ en skøn dag,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er huset!