Netflix serier du skal se!

 En ny skole, en ny klasse, en ny eksamen og et 12tal!

YES. Hvor er det vildt! Jeg er endelig færdigudannet ambulanceredder, og jeg er skide stolt og fandens glad! De sidste 2.5år under uddannelse har været hårde. Jeg har haft meget at kæmpe med på hjemmefronten, hvor min far har været igennem 3 store risikofyldte operationer ved hjernen (læs under kategorien: Kampen for min far), og jeg desværre måtte sige farvel til min højtelskede mormor, som tabte kampen til kræft. Og ikke nok med det, så dumpede jeg også min første svendeprøve. En mavepuster jeg ikke lige var forberedt på. Og det er bare aldrig fedt at få rykket gulvtæppet væk under sig, uanset hvad årsagen er. Men med alt det jeg havde været igennem under min uddannelse på familiefronten, så virkede en reeksamen nu alligevel ikke som det mest skræmmende.
Jeg skrev rigtig meget om dét i indlægget her: Jeg dumpede min svendeprøve

Jeg fik muligheden for at skifte skole, så jeg kunne komme lidt hurtigere op til reeksamen, hvilket jeg skyndte mig at takke Ja til! Personligt havde jeg også selv brug for et frisk pust, så det passede mig fint at få lov til at starte på en frisk på en ny skole.
Til de af jer der ikke ved det, så ligger der to skoler i Danmark som varetager ambulanceuddannelsen, en i Esbjerg og en i Hillerød.

I dag er det præcis 3 uger siden jeg startede på min nye skole, og stod i min nye klasse og præsenterede mig selv med ordene: ”Hej, jeg hedder Caroline. Jeg er kommet ind i jeres klasse fordi jeg dumpede svendeprøven i Esbjerg” … Om jeg havde nerver på? JA. Om stemmen var en lille smule usikker? JA. Men om jeg skammede mig? NEJ. Fordi det havde jeg for længst besluttet mig for, at det nægtede jeg. Jeg ville virkelig ikke skamme mig over at have lavet en fejl, færdig slut. Men ja, det var da mega angstprovokerende at stå, som hende den helt nye der var dumpet.
Men sådan tog klassen det ikke. De smilede bare, og stilheden blev lynhurtigt afbrudt af et ”Nå, men nu er du her og det bliver skide godt!”. Og ja, det blev virkelig skide godt. Kun 48 timer senere sagde flere af mine nye klassekammerater til mig, at man skulle have troet at jeg havde været med i klassen fra start, da jeg virkelig bare passede ind! Og det føltes også fuldstændig sådan!
Personligt kom jeg fra et punkt i mit liv, hvor jeg virkelig var træt af at gå i skole, og nu til at jeg pludselig at elske det. Der var så sindssygt meget positiv energi i hele klassen, mellem lærerne og eleverne! Og et sammenhold jeg ikke før har oplevet, heller ikke i min tid som soldat. Det er svært at finde de rette ord til at beskrive det, men det var virkelig fantastisk – og er det stadig. Der er ingen tvivl om, at sammenholdet forsætter, og at vi ses igen. Snart. Og det glæder jeg mig virkelig over! Særligt de 3 fantastiske veninder jeg har fået mig! Selv efter kun at have kendt dem i ganske kort tid, så har de fået en rigtig stor betydning!

En af min mormors yndlings citater var: ”Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet”, et citat du helt sikkert også selv er støt på før. Men aldrig før har det givet så meget mening for mig, som efter denne oplevelse.
Da jeg for knap 2 måneder siden dumpede eksamen i Esbjerg var alt skidt. Øv, hvor jeg syntes det var nederen. Den oplevelse ville jeg gerne have været foruden. Men nu, efter at have oplevet skolen i Hillerød og fået en hel flok nye venner, lært en masse nye kollegaer at kende og haft en virkelig god succesoplevelse med at gå til eksamen, ja så har det faktisk været helt okay. Mere end okay, jeg er glad, helt nede i maven, og det har jeg sådan set været siden jeg startede på den nye skole.
Hvor er det vildt, at en nedtur på den måde kan ende ud med at blive en kæmpe optur!


^confettiregn med flag!

Jeg gik fra at have dumpet til at få 12. Det er for vildt. Men hvad der virkelig betyder noget for mig, er de ord jeg fik med af både lærerne og censorerne. Ord som rørte mig til tårer af både stolthed og glæde, og endnu engang gjorde mig bevidst om, at jeg er landet på den helt rigtige hylde.

Tusind tak til hele RED22, der adopterede mig ind i deres lille familie fra første minut.
Et stolt og taknemmeligt smil fra C.

PS: nu er jeg endelig tilbage på bloggen! 

1 kommentar

  • Anja

    Du er den sejeste i verden! Søde, smilende, skønne Caro.. Tak fordi du kom til Hillerød. Tak for dig! Kys møs og klap i røven – din nye ø-veninde ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix serier du skal se!