2 uniformer, 1 pige

Fødselsdag og gaver hele vejen til sandkassen

I dag er det M’s fødselsdag. Det er første gang i 3 år vi ikke skal bruge dagen sammen, da han jo er udsendt. For nogle er en fødselsdag ikke noget særligt, men lige for mig, der er den altså. Særligt når det gælder andres. Jeg er typen der elsker at give gaver og forkæle dem jeg har tæt på mig, og jeg gør altid meget ud af fødselsdage. Så at undvære M i dag synes jeg er lidt hårdt, og jeg kan mærke, at jeg savner ham ekstra meget.

Første år vi fjerede M’s fødselsdag bød dagen på en stor hjemmelavet brunch og en gave, hvor jeg inviterede ham på Hotel Vejle Fjord, til en hel dag med spa, wellness og forkælelse! Og da vi var færdige med at blive opløst i vandet, få massage og deltage i saunagus, så spiste vi os tykke i en lækker buffet. Og om aftenen var vi på vores favorit restaurant i Holstebro og spise aftensmad!

Andet år bød på det stik modsatte, men stadig ren balsam for sjælen! Jeg havde booket en shelter på Sydfyn, handlet ind til lækker bålmad og pakket bilen til et døgn i det fri. Det var intet mindre en fantastisk! Vi spiste store bøffer om aftenen og dagen efter lavede vi lækre brunch-burgere. Du kan læse meget mere og se billeder fra denne tur her: Shelter-tur med fødselsdag i det fri!

Men i år er jeg selv på døgnvagt på ambulancen i Odense. Og M er jo i sandkassen. Jeg har sendt en kæmpe gave ned til ham, så der stadig er mulighed for en masse forkælelse! Og han blev mega glad, da han åbnede den for et par timer siden!

Du kan se alt det jeg sendte ned til ham på billedet her:

I pakken er der masser af pynt til både værelset og til M. Der er alle mulige lækre madvarer til at lave en fin lille tapas, dog må han tænke sig til rødvinen. Og i forhold til madvarer, så må jeg heldigvis godt sende det derned, så længe det ikke er letfordærveligt. Og i forhold til ostene og pølsen, så er det jo i princippet ikke det, da det jo kan holde sig i måneder og heller ikke normalt vis står på køl i supermarkedet, men så snart det tages hul på så skal det helst spises med det sammen, medmindre han har mulighed for at opbevarer det i et køleskab dernede.
Derudover har jeg sendt en stor pose lakridser! De er i øvrigt i høj kurs, da man ikke kan købe lakridser i lejeren. Så har jeg selvfølgelig send en fødselsdagskage ned til ham! Jeg plejer ellers selv at bage den bedste kage jeg har lært, nemlig gulerodskage! Men den må han få en hel bradepande af, når han kommer hjem. Jeg har også sendt favorit Marabou pladen med Oreo afsted og flæskesvær! Men alt dette var jo kun for at sørge for god mad og snakcs til hans dag, og som sådan ikke en del af gaverne, der indeholdte nogle helt særlige ting.

I den ene pakke var der en Lego Technic kasse, hvor klodserne både kan bygges op til en palleløfter og en pick-up truck. M eeeelsker Lego Technic, og plejer at bruge juledagene på at samle en eller anden meget stor ting. Forrige år var det en stor orange Porsche, og sidste år var det en Bugatti. Så at sende noget Lego ned som noget underholdning faldt heldigvis i rigtig god jord!
I den anden pakke var der en livgarder soldat, der kan synge Hurra! M er selv uddannet i livgarden, så den blev han glad for! Og så er jeg også sikker på, at der er nogen som synger en lille sang for ham 😉
I den tredje og sidste pakke lå et billede af en Kitchen Aid. En stor fin røremaskine med 4.8L skål, både en i glas og en i rustfrit stål. Og dén gave er en jeg selv er særligt fan af!

Da M og jeg for længe siden begyndte at snakke om, at vi ville flytte sammen, kom han til at sige højt et par gange, at hvis han en dag fik en røremaskine, så ville han sørge for at der var hjemmelavet pizza (helt fra bunden) lavet på grillen hver fredag, og friskbagt brød hver weekend! En sætning jeg hæftede mig meget ved, da det er noget jeg særligt godt kunne tænke mig! M laver de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt! Og hvem vil ikke gerne vågne op til dugten af nybagt brød hver weekend?
Så netop denne gave er vi to der får rigtig stor glæde af!!

Og når det så er sagt, så glæder jeg mig kun endnu mere til at få ham hjem nu, så maskinen kan blive taget i brug, og så hele hytten kan komme til at dufte af nybagt brød! Mmmmh.

Tilmed kommer den nye maskine jo til at pynte gevaldigt i vores nye køkken, som forhåbentligt bliver færdig i næste uge.

Et stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 uniformer, 1 pige