De 5 faser på handy(wo)man-listen

Status på køkkenrenoveringen

Og jeg kan lige så godt starte med at sige det som det er.. Det er IKKE færdigt.
For over 14 dage siden blev det gamle køkken revet ned og det store køkkenprojekt blev skudt igang!
Siden hen har håndværkerne holdt en velfortjent påskeferie, en køkkenskabslåge var i restordre, tømreren mangler stadig at komme forbi og lukke hullet i væggen ooog så mangler der også en glasplade.. Når ja, og så havde jeg bestilt en reol hjem fra der var pil skæv! Så den skal også retur og en ny kan først blive leveret i slutningen af maj, da de jo selvfølgelig er i restordre nu.. Typisk!

Egentligt ville jeg gerne have ventet med at vise jer billeder af køkkenet, så i skulle se hele den store forvandling på én gang.. Men sådan bliver det ikke helt, da i er så mange der skriver og spørg hvad status er! Og i er fandme søde altså! Tænk at i er så mange der gerne vil følge med i huset vi er flyttet i, og hvordan der skrider frem med indretningen af de forskellige rum.
Du kan se billeder af hele det tomme hus her: Her er huset!

Jeg tror nu alligevel, at jeg stadig gerne vil gemme den helt store amerikanske afslørelse med “før og efter-billeder” af køkkenet til at det står helt skarpt…

Men her får i lige et par billeder af, hvordan det ser ud lige nu:

De ting der mangler er bl.a. køkkenlågen til overskabet, glaspladen på hele væggen bag ved kogepladen, hullet i venstre hjørne skal laves og lukkes – det var her udsugningen fra den tidligere emhætte gik ud. Og så skal der sættes lister på osv. ved gulvet og langs bordpladen. Der mangler også at blive lavet de sidste stik af elektrikeren. Og så mangler den tidligere nævnte reol, samt det trådgitter med hylder der skal hænge over, som i følge mig selv vil sætte det sidste prik over i’et.

Men som det ser ud nu, så bliver alle små ting lavet nu her i denne uge og i løbet af næste uge! Både den manglende køkkenlåge og glasplade bliver leveret og monteret i uge 19! Og så er det jo kun reolen der mangler. I uge 19 skulle vores nye sofa også gerne ankomme, så det skal nok blive rigtig fint! Det er også ved at være op over den uge, hvor M forventes at komme hjem på ferie, så det kunne altså være dejligt, hvis det hele bare stod klar til den tid!

I forhold til om vi har købt eller lejet huset, hvor det ligger og andre spørgsmål, så tror jeg de fleste svar kan findes i dette tidligere blogpost: Vi flytter sammen i et hus!

Et stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 faser på handy(wo)man-listen