Et indblik i kostplanen

Sundhed er mere end kost og træning.

Hvor er det fantastisk at i alle tager så positivt imod min vej tilbage til en sund livsstil. Mit liv har simpelthen været så usundt på alle områder de sidste 5 måneder. Kosten har været fyldt med junk, træningen har været mangelfuld, søvnen har været sparsom, men nok værst af alt, så har tankerne været meget negative.

Flere af jer har givet udtryk for, at i også vil være med til at sætte fokus på en sundere hverdag for jer selv, her fremmod sommeren, og det synes jeg er mega fedt! Så sejt at jeg kan være med til at motivere jer og inspirerer jer til at gøre noget ekstra godt for jer selv.
Men for mig er sundhed ikke kun hvad jeg spiser og, hvor meget jeg træner.
Sundhed er så meget mere end det, og det vil jeg gerne lige sætte i fokus i dag.

For mig er sundhed især også mine tanker.
Er de positive eller negative?
Sundhed er også de prioriteter og valg jeg tager gennem dagen.
Sætter jeg mig selv forrest? Eller sætter jeg mig selv bagerst for at gøre andre tilfredse og glade?
Det er også de mennesker jeg omgås.
Giver de mig energi, eller tager din min energi?
Og sådan kunne jeg blive ved.

Sundhed handler for mig om det rigtige fokus, både på kosten, træningen, søvnen, men særligt også tankerne og omgivelserne. Jeg vil have fokus på alt det positive og alt det gode.

Jeg har lært at ens tanker danner ens følelser, og ens følelser danner ens handlinger. Og det kan jeg tydeligt mærke!
Når jeg har en dårlig dag, så har jeg en kort lunte, jeg spiser dårligt, sover dårligt, er træt og har en negativ attitude til andre mennesker, udfordringer og problemer. Og det er slet ikke så mærkeligt, fordi mit fokus er negativt og det er en selvforstærkende effekt.
Men når jeg så til gengæld har en god dag, kan jeg mærke alt det modsatte. Når jeg er sammen med mennesker som løfter mig op, bliver jeg mere motiveret, mere inspireret. Når jeg kombinere det med god mad og træning får jeg mere energi og mere drive til at nå mine mål. Jeg får mere overskud til at se igennem det negative, jeg lader mig ikke slå ud af småting, og jeg er den første til at trykke på pyt-knappen når jeg rammer fortvivlelse og bekymringer. Fordi som min terapeut så klogt har sagt til mig: ”Bekymringer er lige som en gyngestol. De holder dig beskæftiget, men du kommer ingen vegne”.

Ha’ den dejligste weekend,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indblik i kostplanen