Shopping til vores nye stue

Listen over ting man skal eje for at blive accepteret i villakvarteret

Nu har jeg boet i vores lille hus siden februar, helt uden at bemærke, at vi mangler en hel del. Åbenbart. Men så er det jo godt M er kommet hjem, og på knap 14 dage har fået oprustet huset og tjekket mere eller mindre alt af på listen over ting man skal eje for at begå sig i villakvarteret.

Jeg tænker at det kunne være lidt interessant for jer, særligt kvinder, der også har erfaret at sådan en findes. Bare så i ved, at i ikke er alene om de frusterende tanker om, hvorfor restaurant-besøg og rødvins-penge pludselig bliver omprioriteret til ting der alligevel ikke får lov til at komme indenfor i stuen. Og til jer, der evt overvejer at flytte ud af lejligheden og ind i et hus…: Now you know what’s coming: 

En stor kummefryser, så der kan handles tilbud til den helt store guldmedalje!

En udkrudtsbrænder, så vores to tereasser kan holdes pæne!

En højtryksrenser til at rense alverdens ting med: havemøbler, cykler, græsslåmaskinen!

En græsslåmaskine til vores nye have! Og den skal selvfølgelig have en kop-holder.

En “mælebøtte-op-plukker” – en af de mange glæder ved nu at have så meget græsplæne.

En stor stof sæk til haveaffaldet og de mange mælkebøtter.

En sæk græsfrø til de ”bare pletter” på plænene der lige skal have lidt ekstra…

En haveslange til at vande planter, græs, bede og alverdens andre ting.

En kabeltromle, så man kan stadig har en stikkontakt inden for rækkevidde, nu hvor man har fået så mange kvadratmeter at danse rundt på. Særligt dem udendørs!

En hækkeklipper, så vi forsat kan få øjenkontakt og hilse på naboen over lekustahækken! Og så er det jo et prestigetegn i sig selv, at have en hæk der står totalt i vatter.

Et helt arsenal af haveredskaber: skovl, spade, kost, skuffejern, fliserenser, rive, og hvad de nu ellers har på hylden i Harald Skrald….

En grill. En meget stor grill. Ikke den lille kuglegrill til altanen, men den helt store weber-basse med 3 brændere og med mulighed for at få en kylling til at lave piruetter på.

Serieforbundet røgalarmer. Fordi nu kan en enkelt i midten af det hele ikke længere klarer det, hvis branden skulle opstå. Nu skal man have dem fordelt på de forskellige etager ved de forskellige rum, så hvis man ligger på førstesalen og sover, og branden sker i kælderen, så bimler hele hytten.

Vigtigst af nok alt: ØL! Øl skal altid være på køl, og inden for rækkevidde. Fordi nu skal der bådes drikkes øl med genboen, naboen, skråtoverfor-boen, hækken, grillen og så videre…..

Og sådan bliver café-besøg, resturant-hygge, bio-ture og blomster-penge omprioriteret til meget vigtigtigere ting…… Og det her er jo bare listen over, hvad de tidligere “rødvins-penge” nu er blevet investeret i. Listen er skam længere, og M har allerede et par forslag til, hvad der skal stå på diverse ønskelister til både fødselsdage og jul de næste par år. Og den liste er bred. Jeg kan sige så meget, at den går lige fra en trillebører (så man rigtig kan få sat gang i havearbejdet, til en trailer (of course), til en bil med jydekrog. Og 4-hjuls træk?!

Jaja, og jeg er selvfølgelig helt indforstået med de mange nye investeringer. Og hvis du har andre gode idéer til, hvad “jeg” skal ønske mig, så smider du dem bare i en kommentar..
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping til vores nye stue