Det var hårdt at sende ham afsted igen

Det har vi lavet mens M var hjemme på leave (DEL 1)

Indeholder reklame for Mani Pine.

De 3 uger M var hjemme på leave fra sandkassen gik dælme stærkt!
For længe siden skrev jeg et blogpost herinde, hvor jeg søgte råd fra jer der har været pårørende til en udsendt soldat. Mange af jer skrev tilbage, at det var virkelig vigtigt at få planlagt leaven – et råd vi valgte ikke at følge. Før M kom hjem havde vi skrevet lidt frem og tilbage om nogle småting vi gerne ville nå mens han var hjemme, men bestemt ikke planlagt noget på datoer eller andet. Vi ville egentligt bare gerne tage dagene lidt som de kom, og slappe så meget af som muligt.
Meeeen, det blev faktisk ikke til så super meget afslapning. Mens M har været udsendt er vi jo flyttet i hus, så der var rigtig mange ting der skulle styr på, særligt møbler til stuen manglede. Det eneste vi havde var 6 spisebordsstole…
Så allerede første dag var vi ude og se på ny sofa, og derudover bestilte vi nye møbler hjem på nettet for rigtig mange penge…. Til gengæld bliver det pokkers flot, og virkelig bare lige os!


Dagen efter satte vi trailer på bilen og kørte til Aalborg for at hente vores nye spisebord som er lavet hos Mani Pine. Det er et seks personers spisebord lavet i amerikansk valnød, og det er simpelthen så flot! Jeg er vild med det! Og så passer det perfekt til de 6 stole vi har, som er i 3 forskellige farver. Mani Pine er eksperter i at lave special-designet borde til netop ens eget ønske, hvilket var helt perfekt for os, da jeg gerne ville have et langt og bredt spisebord, som ikke måtte være for højt, da vores stole er ret lave.
Da vi nu var så langt nord på kørte vi også forbi mine forældre i Sæby, hvor jeg tidligere har haft et lille hus ved siden af deres, hvorfor mine havemøbler stadigvæk stod der. Så de blev også læsset på traileren før vi satte kursen hjemover. Fik jeg nævnt, at vi også lige svingede forbi XL-byg og købte en kæmpe weber-grill? Alt i alt et par meget dyre dage…


Dagen efter kørte vi til KBH! Her stod dagen først på et par møder for mig og bloggen, og jeg kan sige så meget, at det bliver død spændende det næste der kommer til at ske, men der går lige 2 ugers tid, før jeg rigtig kan komme i gang! Jeg er nemlig ikke hjemme de næste 2 uger…
I København var vi også til verdenspremiere på en ny serie der hedder Catch-22. Det var en fantastisk oplevelse, hvor der i den grad var gjort en masse ud af set-up’et.
Om fredagen sov vi længe i KBH inden vi mødtes med M’s familie og tog til Mumford & Sons koncert. En mega fed oplevelse og tosset god musik. Mumford & Sons er måske ikke et band du kender, men det er et band M og jeg har hørt rigtig meget sammen, og det var super fedt at se dem live med hele hans familie!

Om lørdagen tog vi til fødselsdags-brunch hos M’s familie i KBH og derefter var vi lige forbi en butik og købe nye bogreoler, før vi satte kursen tilbage til vores lille hjem i Holstebro.

Om søndagen havde jeg en døgnvagt på ambulancen, og det var skønt lige at være tilbage på arbejdet, fordi jeg elsker virkelig det jeg laver og nyder af hele mit hjerte at gøre en forskel for andre!

Da jeg kørte fra vagt mandag morgen slog jeg turen forbi bageren og vækkede M med morgenmad og god varm kaffe.
Så brugte vi resten af dagen på at male de nye bogreoler og havemøbler, lave terrassen fin og samle grillen, som vi om tog i brug for første gang samme aften!

Om tirsdagen kom en af M’s bedste kammerater, som også er hjemme på leave. Vi havde lavet lækker morgenmad og hele formiddagen gik med bare at snakke om øst og vest og sandkassen. Dødhyggeligt. Eftermiddagen blev brugt på et par gør-del-selv projekter, hvor det er godt at være to mænd og en masse værktøj… Og det resulterede blandt andet i, at fik hængt mine dyr op og sat tv’et op i stuen! Hvilket blev fejret med Hjemmebio, rosé og popcorn om aftenen.

Onsdag var en regnvejrsdag, og vi brugte det meste af dagen på at lave stort set ingenting. Tror måske vi fik givet reolerne en omgang maling mere, og ellers stod den bare på afslapning!

Torsdag kørte vi til Århus. Planen var egentligt at vi ville i Ikea, men det droppede vi da vi på nettet kunne se, at det vi ville have haft ikke længere var på lager. I stedet spiste vi lækker frokost på en lille cafe, og så kørte vi i Billigblomst. Her så vi lidt på planter og potter, men blev enige om, at der ikke rigtig var nogle potter, som var lige så fine som dem vi havde set på nettet, og dem ville vi hellere have.  Så nu, hvor vi ikke købte potter, ja så kunne vi jo heller ikke købe planter. Så vi kørte tomme derfra og satte kursen hjem mod Holstebro.
Jeg har altid gerne ville have mig et primitivt udekøkken bestående af et råt bord og en bålplads, så på vejen hjem svingede vi ind forbi en landmand ved Herning, der havde nogle kirsebær planker til at ligge! Sådan en måtte jeg gerne købe, og den blev skåret i halv og læsset ind i den lille bil, og så kørte vi hjem!

Fredagen gik med rengøring og hygge i det lille hjem, forud for herligt besøg af et dejligt vennepar og deres 2 små børn. En rigtig hyggelig eftermiddag/aften, hvor der blev bagt pølsehorn og kage, lavet pizza på grillen og snakket om stort og småt.

Om lørdagen tog vi på skydebane og fik skudt M’s nye riffel ind. Jeg er helt vild med hans nye riffel, og den skyder sørens godt! ”Desværre” har den givet mig lyst til at forny min ellers tro følgesvend gennem alle riffeljagter gennem de sidste 12 år. Så nu må vi se, om jeg køber nyt våben til næste sæson…
Efter indskydningen om formiddagen satte vi kurs mod Sæby, hvor vi om aftenen var på riffeljagt i Nordjylland. Desværre var der ikke nogen af os som skød noget, men til gengæld havde vi en skøn aften i naturen.

Søndag holdte vi fødselsdag for min søde mor, der havde inviteret min lille familie på brunch. Det var dejligt at se dem alle! Og så satte vi ellers kursen hjem mod Holstebro om eftermiddagen.
Søndag havde jeg endnu en vagt på ambulancen i Odense, og M havde en hjemmedag, der blev brugt på sofaen med rigelige mængder af kaffe.

…. I morgen kommer DEL 2!
Ha’ en dejlig tirsdag,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var hårdt at sende ham afsted igen