Nu med YouTube-kanal!

Efterspurgt ingrediensliste til indkøb, og et stort tak til jer!

Reklame for Friluftsland

I går fik jeg startet min YouTube-kanal! Og hvor er det stadig bare mega mega fedt! For pokker jeg tror det bliver godt, og jeg håber meget, at jeg med mine små amatør videoer kan inspirer og hjælpe dig med at komme mere ud i det fri!

Læs også: Nu med YouTube-kanal!

Her i første omgang vil jeg gerne vise, hvor nemt det er at lave mad over bål! Og det smager simpelthen bare så godt! Men altså, skulle man nu ikke have adgang til et bål, så kan retten også nemt laves i et køkken.

I får lige ingredienslisten på den lækre ret jeg laver i videoen:

Pasta med kylling, bacon, svampe, spinat og parmesan-flødesovs:
4 portioner
2 store kyllingebryst filet
1 dobbeltpak bacon
3 æg
1 parmesanost (til rivning)
1 cremefine madfløde
2 håndfulde frisk spinat
1 løg
3 fed hvidløg
1 pak frisk pasta
Frisk persille
Godt med smør!

Du kan se, hvordan du laver retten lige HER!
Det er en kort video på 11 min., og selvom der selvfølgelig er klippet lidt i filmen, så tage retten max 25 min at lave.

Bålgryden jeg bruger kan købes her: Petromax Dutch oven 
Bålpanden jeg bruger kan købes her: Petromax Griddle and Fire Bowl.
Netop bålpanden skal have en særlig overfladebehandling før man kan lave mad på den! Det er ganske nemt, og jeg har lavet en kort video om det, som du kan se lige HER.

Som sagt kan det jo sagtens lade sig gøre i et almindeligt køkken. Her tænker jeg, at den eneste forskel er, at du lige tager løg, hvidløg og bacon af panden, mens du steger kyllingen.

Der er allerede mange som er hoppet ind og klikket på ”subscribe” og det betyder simpelthen så meget! Af hele hjertet virkelig tusind tak! Jeg håber i forsat vil støtte op om mit nye tiltag, og endnu mere, så håber jeg, at jeg kan inspirer jer til at komme mere ud og nyde det dejlige friluftsliv!

Se med HER.
Stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med YouTube-kanal!