En favorit: kålsalat med kylling

Velkommen ind i vores stue! +konkurrence om et gavekort på 10.000kr!

Reklame for Mani Pine

Et længe ventet blogpost om vores dejlige stue i det her skønne hus vi har lejet i Holstebro. Hvis du er ny her på siden, eller måske ikke lige fået den detalje med, at M og jeg er flyttet sammen i Holstebro, så kan du læse mere lige her: Vi flytter sammen i et hus!

Huset vi bor i er af ældre dato, men dejligt nyistandsat! Senest er der kommet et helt sprit nyt køkken ind, og det skal i selvfølgelig også se, men lige i dag holder vi os til stuen! Stuen cirka 12 kvadratmeter med et dejligt stort vindue og en terrassedør ud til haven. For enden af haven starter skoven. Tilmed er stuen vest-vendt, det vil sige, at man kan sidde indenfor hér og nyde den smukke solnedgang.

Nå men sådan her ser stuen altså ud:

Spisebordet er lave af de herlige nordjyske gutter der står bag Mani Pine. Mani Pine er specialister i at lave skræddersyet løsninger i træ, hvor design og kvalitet harmonere i absolut topklasse! Bordet her er amerikansk valnød i et målet 2.10 x 1.0 m, da det netop var det der kunne være i vores stue. Bordbenene hedder Spiderben og er også lavet i mål efter vores eget ønske, de stole vi har er nemlig en smule lavere end den normale stolehøjde. Så det er jo helt perfekt!

Om du er til eg, valnød eller noget helt andet, om du er til skrå kanter, naturkanter eller vinkel kanter, om du er til spiderben eller andre bordben, og om bordbenene overhovedet skal være sorte, hvide eller måske i messing? Så kan Mani Pine hjælpe dig. Som sagt er de specialister i at lave skrædderstyet løsninger til netop dit ønske – også hvis det gælder en reol, et køkkenbord eller noget helt tredje.
Ooog lige nu har DU muligheden for at VINDE ET GAVEKORT PÅ 10.000KR TIL ET VALGFRIT SPISEBORD HOS MANI PINE. En absolut vanvittig konkurrence! For at deltage, så klik ind HER og se deres seneste video.

I stuen har vi også denne fine grønne sofa. Den har vi købt i Ilva. Du kan få et link til den her. Puderne er fra House Doctor og er et par år gamle, så dem tror jeg ikke man kan få længere. Lampen bagved er fra IKEA og ca. 5 år gammel, så den tror jeg desværre heller ikke kan findes længere, men måske de har noget som minder med meget om?

Dyrene på væggen er nogle som jeg har skudt. Den fine råbuk, som er hovedmonteret, er min første buk! De er begge to det man kalder en seks-ender og rummer de absolut bedste minder. Tilmed var kødet fra begge dyr top lækkert! Under dyrene står der forskellige træ-ting, som jeg har købt hos små gadesælgere i nogle af de forskellige lande jeg har besøgt med min rygsæk. De to giraffer er fra Sydafrika, de to runde fyrfadsstager er faktisk lavet af kokosnødder og købt i Indonesien og det lille hoved er fra Cambodja. Jeg elsker virkelig at have disse små nips-ting der alt sammen repræsentere nogle fantastiske minder jeg har haft rundt om i verden.

Ægget. Det fine fine æg. Nej det er ikke ægte. Så hvis der sidder en indbrudstyv og tænker haaaps, så spar dig bare! Den er ikke ægte. Men den er fin! Og jeg elsker den.  Og ja, så har vi tv’et. Det sidder på sådan en arm, så det kan hives ud og drejes hele vejen rundt. Så kan man både få det rettet perfekt ind til en film i sofaen, eller hvis man skal følge med i et eller andet mens man spiser mad ved bordet.

De fine bogreoler vi har er købt hos Trævarerfabrikernes Udsalg. Vi har bare købt den billigste udgave som er fyr, og du kan få et direkte link her. Vi havde fra start tænkt os at male dem sorte, men ville gerne beholde denne træstruktur. Planen er, at de skal løftes fra jorden, men efter vi har sat alle vores bøger i, er vi en smule i tvivl om, om væggen og reolen kan holde til det. De er blevet hamrende tunge.. Men til det findes der også en anden løsning da Trævarerfabrikernes Udsalg sælger sokler. Personligt synes jeg dog selv, at de skal op og hænge, så der bliver luft under. Men ja, det er lige noget vi løser når M kommer hjem igen.

Ovenpå reolen har vi nogle forskellige billeder. Både nogle af M’s mormor & morfar og af min mormor & morfar. Så er der en fed tegning min søster har lavet af en flamingo, og så er der et par plakater af nogle blade, som jeg faktisk har købt i Netto for nogle måneder siden. I 2 af de små rammer er der noget helt særligt. I den ene ramme er der et avisudklip af noget poesi, som jeg fandt hjemme hos min mormor efter hun døde. I den anden ramme et lille stykke papir hvor min mormor selv har skrevet et lille poetisk digt ned. Hun var seriøst en stjerne, et helt igennem fantastisk menneske, som jeg savner helt ind til knoglerne hver evig eneste dag.

Til venstre for bogreolen står der en ordenligt plante. Den har jeg købt i Bilka og sat i en skjuler fra Ikea. Og der står den så fint! Lige over hænger min smukke Impala. Den har jeg skudt i Afrika og den fik den fineste guldmedalje. Hvis du sidder derude og skal til at gå til angreb med et tastatur i flammer over, at jeg har været på jagt i Afrika, så vil jeg bare lige skynde mig at sige, at jagtstedet var danskejet og drevet på absolut bedste vis, hvor dyrene og deres trivsel er i højeste sæde, og hvor de dyre jagtoplevelser finanserer netop dyrenes vilkår, kampen mod krybskytter og samtidig også giver både arbejde og mad til en lille afrikansk landsby. (kort fortalt)

Til sidst har vi det fine vitrineskab. Det er købt hos House Doctor for nogle år siden og huser alle vores fine glas! Vi har også et par flakse gin og andre lækre sager sit fine glasskåle i skabet. På anden nederste hylde ligger hornene fra mit største og fineste trofæ til dato. Den smukkeste Kudu der også blev nedlagt i Afrika (og vi vender tilbage til overstående historie). Både kødet fra kuduen og impalaen smagte absolut fantastisk! Jeg ville ønske man kunne jage dem i Danmark, så jeg kunne spise noget mere af det lækre kød!

Nå man det var vist hele vejen rundt på vores 12 m2 stue. Lille, fin og lys! Jeg er viiiild med den. Og det absolut fineste i rummet er vores spisebord! Det er så smukt og alt borddækning bliver bare så meget flottere på det smukke valnødder træ. Husk at deltage i konkurrencen om et gavekort på 10.000kr til et valgfrit spisebord hos Mani Pine lige HER.

Hvis du har lagt mærke til, at der ikke er nogen lampe over bordet, så er den på vej. Den er bestilt hjem fra Irland og er lidt længe undervejs. Men den skulle gerne komme i august hvilket også passer mig fint, fordi jeg kan alligevel ikke finde ud af at sætte den op uden hjælp fra M.
Men jeg håber du kunne lide min lille rundvisning af stuen her!
Det kan ikke vare længe før jeg skal have vist jer rundt i køkkenet, soveværelset og gæsteværelset. Mit hjemmebyggede walk-in closet kan du se lige her: Walk-in closet for 1.700kr

Nå, men nu har jeg sendt mor, far og hund tilbage mod Sæby efter nogle dejlige fridage sammen med dem her i Holstebro. Så nu vil jeg få pakket taskerne og gjort klar til 5 døgnvagter fordelt på 10 dage.
Ha’ en dejlig aften,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit: kålsalat med kylling