Pakkeliste til en ferie i det fri!

Bålmad: tigerrejer og masser af grønt i rød flødesovs

Arh’ hvar’ be’ har! Sikke en lækker overskrift!
Og hvis ikke den får tænderne til at løbe i vand, så gør det her billede nok:

Denne lækre ret har jeg i dag lavet over bål! Det tog knap 25 min, og det hele blev filmet og er nu foreviget (og udgivet) på YouTube! Så altså, hvis du mangler et godt grin her til din søndag aften, eller lige skal have lidt inspiration til næste uges madlavning, så klik ind HER og se min video!
Du kan selvfølgelig sagtens lave retten i dit almindelige køkken, du skal blot bruge en pande. Jeg vil tilmed endda nok vove og påstå, at det er en smule nemmere at lave over et komfur, hvor varmen er noget nemmere at styre, end over et bål.. Men ikke desto mindre, så vil jeg bestemt mene, at retten smager bedst når den er lavet over bål og spist under åben himmel.

Her får du lige en ingrediensliste:
Til 2 portioner
12 tigerrejer (jeg købte dem på frost i Lidl)
1/3 blomkål
6 grønne asparges
2 gulerødder
1/3 spidskål
1 rødløg
4 fed hvidløg
1 citron
Frisk dild og basilikum
2 tsk rød pesto
250ml madfløde (7% fra Lidl)
2 spsk cremefraiche 9&
Olie til marinade
Smør til stegning

Hele fremgangsmåden viser jeg smukt frem i videoen, som du kan se lige HER.

Bålgryden har jeg fået sponsoreret af Friluftsland, og kan købes her: Petromax Dutch oven 
Før du kan tage bålpanden i brug til madlavning, skal den have en særlig overfladebehandling! Det er ganske nemt, og jeg har lavet en kort video om det, som du kan se lige HER.

Over 100 mennesker har allerede klikket på ”subscribe” og det betyder simpelthen så meget! Har du ikke gjort det endnu, så håber jeg meget at du vil! Af hele hjertet virkelig tusind tak! Jeg håber i forsat vil støtte op om min lille nye kanal og endnu mere, så håber jeg, at jeg kan inspirer jer til at komme mere ud og nyde det dejlige friluftsliv!

Stort smil fra C.
PS jeg har netop bestilt en mikrofon, så jeg ikke længere bliver overdøvet af blæsten når jeg filmer! Beklager meget på særligt den seneste video, jeg ved det er pisse irriterende at hører på… Men det slutter nu!
Se med HER.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til en ferie i det fri!