Nybegynder? Ta' på sheltertur med det du har derhjemme.

Friluftstossen er taget til storbyen

Den lille friluftstosse her har forvildet sig til storbyen.. Og det bliver helt kanon.

Dagene for M’s hjemkost spidser til! Der er ingen tvivl om, at det massive arbejdspres jeg har haft den sidste måneds tid faktisk har været en kæmpe hjælp. Den sidste måned mod M’s hjemkost har været den hårdeste af dem alle! Og at have så meget arbejde på ambulancen (intet mindrer end 366 timer) har fyldt en masse positivt ind i min hverdag og i den grad hjulpet med ”at få tiden til at gå”. Nu har jeg 3 fridage, og derfor er jeg stukket afsted til KBH, for at slå den sidste ventetid ihjel. Og det bliver brand godt!

Dagen i dag skal gå med et besøg hos min mega seje kunsterneven ByBracher! Jeg lærte Martin at kende i Forsvaret, under min HRU uddannelse, og han blev på meget kort tid en virkelige god ven. Vi talte om alt sammen, særligt kæmpede vi hver vores kampe både i uniformen og på hjemmefronten, og vi fik virkelig vendt mange ting sammen og hjulpet hinanden igennem en hel del. Han er stadig en af min bedste venner, og et menneske jeg værdsætter meget højt!

Når jeg har besøgt Martin kører jeg ind til min storesøster som har fået ny lejlighed ude ved stranden på Amager. Glæææder mig til at bruge en masse søster-tid med hende. Det bliver SÅ hyggeligt! Dog skal hun arbejde her i eftermiddag, så i det tidsrum mødes jeg med en kammerat, også fra Forsvaret, og så skal vi på stranden og slænger os – og drikke mere end 3 kolde øl. Denne kammerat er også en af de bedste! Han var faktisk min gruppefører under min HRU og efterfølgende startede han på redder-uddannelsen et halvt år efter jeg var begyndt. Jeg føler mig ærligt så hamrende privilegeret over de fantastiske drenge jeg har mødt i min tid i uniformen. Jeg har de bedste venner derfra og den skønneste kæreste!
Hvis du vil læse mere om, hvordan forholdet med M startede, så få historien her: Ens i tøjet, ucharmerende mængder af sushi og mayo, kostbarhed, højdeskræk og starten på det helt rigtige.

Nå, men når min kammerat og jeg er færdig med at slikke sol og drikke øl, så passer det nok med min søster har fri igen, og så skal vi ud og spise! ..og drikke drinks!

I morgen skal jeg til Grøn Koncert i Valby med de dejligste ambulance-piger! Shiiiit hvor jeg glæder mig til at være i selskab med de fantastiske piger igen! Det er så ufatteligt at tænke på, at noget så røv nederen som at dumpe sin svendeprøve, førte noget så vanvittigt godt med sig!
Du kan læse om den dumme svendeprøve her: Jeg dumpede min svendeprøve
Og selvom jeg til en hver tid gerne ville have været foruden den mavepuster, så vil jeg, hånden på hjertet, virkelig ikke være foruden den nye klasse jeg kom i på Hillerød skolen! Her mødte jeg nogle virkelig herlige gutter og de her fantastiske piger. De er guld værd, og jeg kommer aldrig til at give slip på dem! Du kan læse mere om det lige her:  En ny skole, en ny klasse, en ny eksamen og et 12tal!
FORRESTEN!! Skal du til Grøn Koncert i Valby? Let me knoooow.

Mandag forventer jeg at have en smule tømmermænd. Så dagen kommer nok til at starte lidt langsomt! Men når den så er skudt i gang med morgenmad og hygge med min søster, så er jeg ret sikker på, at vi skal en tur i IKEA og shoppe til hendes nye fine lejlighed! Det bliver brand godt, og jeg glæder mig!
Resten af mandagen forestiller jeg mig skal foregå i et roligt tempo med masser af hygge og junkfood. Batterierne skal nemlig lades op igen til døgnvagt tirsdag – den sidste døgnvagt inden jeg går på sommerferie i en måned!

Så alt i alt, så skal de næste par dage bruges på at drikke øl og spise masser af kalorier i yderst godt selskab – og det synes jeg faktisk lyder rigtig fornuftigt!

Stort sommersmil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybegynder? Ta' på sheltertur med det du har derhjemme.