Friluftstossen er taget til storbyen

Jeg går den VILDSTE ferie imøde!

Eeeeendelig fik jeg sommerferie! Shit altså!
366 timer er arbejdet af på ambulancen over den sidste måned. Knap 60 timer er brugt i transporttid frem og tilbage til stationen. Og jeg har slet ikke talt, hvor mange timer der er lagt i bloggen hér, instagram eller min nystartet YouTube kanal… Men det jeg kan konstatere er, at den her sommerferie er så mega meget velfortjent!!
Og det vildeste kommer til at ske! …

M KOMMER HJEM!
Det er såååå vanvittigt! Ingen ord kan beskrive, hvor åndssvagt meget jeg glæder mig til at have ham hjemme på dansk sikker jord. Hjemme hvor han hører til! Hjemme, hvor jeg kan nå ham, røre ham, få en kysser og en krammer. Hjemme, hvor vi eeendelig kan begynde at dele hverdagen sammen. Det bliver så vildt dejligt!

M blev udsendt i januar, og i mens han har været væk er vi flyttet sammen! Det kan du læse mere om her: Vi flytter sammen i et hus!. Det betyder også, at vi nu faktisk har boet sammen i et halvt år, uden overhovedet at have delt hverdagen sammen. Jeg er virkelig så spændt på det! Jeg forestiller mig, at det bliver så dejligt at komme hjem fra arbejde og ikke være alene. Ikke lave mad alene og ikke spise alene. Være to om det hele, både udfordringer og løsninger. Efter et halvt år alene i et hus, så er der seriøst bare så meget jeg ser frem til – men mest af alt, så tosomheden!

Hvad skal vi så bruge vores ferie på?
Aner det ikke. Vi har 3 ugers fri sammen, og planen er sådan set meget simpel: vi skal bare være sammen!!
Det har været svært at planlægge noget mere konkret, både fordi afstanden mellem os lige nu er så stor, wifi kan man ikke regne med og desuden svinger behovet også lidt for, hvad det er M har brug for. Og det er helt forståeligt. Han har ikke været hjemme i et halvt år, og i mellem tiden er hans hjem også blevet et andet, og et sted han nu pludselig deler med mig. Så jeg kan godt forstå at han har behov for at komme hjem, få pakket ordentligt ud og falde på plads i vores nye hjem.

Men vi skal helt sikkert også ud og rejse. Nok ikke meget, men en lille tur.
Men det er jo nemt, når man ikke er afhængig af noget eller på anden vis kan risikere at fly eller hotel er udsolgt grundet højsæson. Vi medbringer jo selv vores lille hotel, og det er ovenikøbet et vi selv vælger, hvor vi vil slå op. Så kan vi, helt uden ekstra omkostninger få havudsigt! Fly gør vi os heller ikke i, vi er mere til at gå! Evt. kører frem til destinationen eller benytte os af offentlige transportmidler.

Jeg tror vi ender i Sverige eller det nordlige Europa et sted! Vi har så mange steder på listen over ting vi vil se og opleve, så der er nok at tage af! Og generelt så er Sverige, Norge, Schweiz, Frankrig og Italien nogle enormt smukke lande som rummer så meget flot natur! Og der er så meget jeg gerne vil se! Så vores sommerferie bliver nem at planlægge, også selvom det bliver i sidste øjeblik!

Men når alt dette er sagt, så har jeg altså 4 ugers fri fra ambulancen nu! Og det bliver så skønt! Jeg holder dog nok ikke fri her fra bloggen eller fra instagram, så her vil du stadig kunne følge med i min hverdag! Meeen, jeg kan dog allerede nu godt sige, at når M kommer hjem, så går der nok, lige som sidst, lidt tid før der er wifi-forbindelse på den lysserrøde sky, som jeg kommer til at danse rundt på.
M var hjemme på en lille ferie i maj, og hvad vi lavede i de dage kan du læse mere om her:
Det har vi lavet mens M var hjemme på leave (DEL 1)
Det har vi lavet, mens M var hjemme på leave (DEL 2)

Nå men nu skal jeg i gang med dagens gøremål! Der er nok at hive fat i efter en måned, hvor alt overskud har været i nul, og huset her bare har været min ”lade station”. Vasketøjskurven er overfyldt, man kan ikke se gulvet for nullermænd, køkkenet roder og der ligger tøj og ting over aaaalt.

Jeg håber du får det bedste ud af denne regnvejrsdag!
Stort smil fra C.

 

1 kommentar

  • Maria

    I har virkelig fortjent tre ugers ferie sammen. Nyd det til fulde! Min mand tog til Afghanistan for en uge siden, og jeg kan ikke overskue, hvor lang tid der går, før han er hjemme igen – kan ikke sige mig helt fri fra at misunde jer, at I snart er sammen igen ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friluftstossen er taget til storbyen