Gode krimier til vandreturen og sommerferien

Sprød pizza over bål på 10 min.

En fantastisk klassiker og en sikker familie favorit. Pizza. Vi elsker det. Jeg gør i hvert fald, og det smager fantastisk til duften af bål og god vin eller en kold øl i glasset. Og så er det hammer let at lave!

Det er jo ganske forskelligt, hvad vi hver især elsker at få på vores pizza. Nogle sværger til ”meatlover” med både cocktailpølser, pepperoni, skinke og bacon, mens andre er til det mere enkle. Jeg er nok også selv til det mere enkle, men gerne med lidt grøntsager også. I min nye video på YouTube laver jeg en pizza med hjemmelavet pizzasauce, løg, svampe, chorizopølse og frisk mozzarella. Derudover kommer jeg lidt rucola og frisk cherrytomater ind i pizzaen lige før servering. Det smagte SÅ godt! Alle råvarer, inkl chorizopølsen er købt i Rema1000, så det er altså ikke nødvendigt at have en spansk specialbutik i nærheden, hvis det er samme pizza man ønsker at prøve og lave.

Se videoen HER.

Det er selvfølgelig både nemt og billigt at købe en pizzasauce på glas. Men det er altså også nemt og billigt at lave den selv! Og den smager meget meget bedre! Det eneste du skal bruger er:
Til 4-6 pizza’er:
1 dåse hakkede tomat
2-3 fed hvidløg
1 lille håndfuld frisk basilikum
1 tsk. salt
1 tsk. olie
…. Og det skal bare blendes sammen!

I videoen bruger jeg en lille hånddreven blender, har man ikke sådan en, men gerne vil lave sin pizzasauce selv, og endda også udenfor, så kan man jo lige blende pizzasaucen indenfor og tage med ud i en skål, eller en bøtte, hvis man skal fragte det længere væk.

Bålpande,n jeg har fået sponsoreret af Friluftsland, kan købes lige her: Petromax Bålpande.
Dog skal bålpanden have en særlig overfladebehandling, før den kan bruges til madlavning, og den kan du se, hvordan du nemt laver lige her: Overfladebehandling af bålpande.

Jeg kan kun opfordre til at komme ud og få prøvet denne lækre ret af! Har du en gammel støbejerns pande, så kan den uden tvivl også bruges til dette! Det smager fantastisk, er hammer hyggeligt og en dejlig måde at nyde både naturen og det dejlige vejr på. Og så er der jo lige det ekstra plus, at gløderne bagefter er helt perfekte til at varme skumfiduser over, og spise dem mellem 2 kiks – absolut favorit spise da jeg var en lille spejderpige.

Ønsker du mere inspiration til, hvad du kan lave af mad over bål på den fine bålpande, så hop og Subscribe på min YouTube kanal! Jeg opdatere min kanal så ofte som jeg kan, med nye nemme, lækre og skøre madlavningsvideoer. Find mig under navnet: Caroline Schacks Udekøkken.

Bloggen gik desværre ned her den anden dag, og jeg beklage remget jer der har forsøgt at besøge den uden held. Alt virker nu igen og jeg håber ikke ligenede gentager sig.

Stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode krimier til vandreturen og sommerferien