Jeg går den VILDSTE ferie imøde!

Endelig er udsendelsen slut

Endelig er han hjemme. Helt hjemme.
I januar stod jeg i lufthavnen og sendte M mod sandkassen. Ned til et usikkert område, hvor han skulle bo og arbejde det næste halve år. Med følelserne fuldstændig uden på tøjet sagde jeg farvel til et menneske jeg elsker af hele mit hjerte, uden at vide, hvad de næste 6 måneder ville byde på. Både over for ham, overfor mig, og overfor os. Om vi, hver især, kunne klare det, og om vi sammen som et forhold kunne klare det.
Jeg var pisse bange. Angsten fik hele min krop til at ryste.
Angsten for at miste ham, og angsten for at miste os.
Et halvt år. 6 måneder. For mig var det som en evighed i usikkerhed.

I mens M har været væk, har jeg oplevet nogle ekstrem hårde ting, bl.a. at dumpe min svendeprøve. Læs mere her: Jeg dumpede min svendeprøve
Men sammen, på afstand, er der også sket nogle gode ting, fx: Vi flytter sammen i et hus!
For at opsummere det helt kort, så har nogle dage har været okay. Andre dage mere end okay. Og så har der været dage, hvor det har været helt umuligt. Særligt den seneste tid mod hans hjemkost, har været den værste. Læs mere her: 1 (fåcking) måned tilbage!!!

Men i fredags sluttede det. I fredags var evigheden forbi. I fredags kunne jeg endelig blive sluset ind i min comfort-zone mellem hans arme, og få den største bjørnekrammer.
Jeg rystede. Og jeg grad. Lettelse og glæde fyldte alt indeni mig.

De sidste 10 dage har jeg været følelsesmæssigt fuldstændig ude af kontrol.
Jeg har grædt så meget, og flere gange har jeg måtte opgive at finde ud af, hvorfor.
Glæde, forventninger, frustrationer, angst, savn, lykke – jeg har været fyldt fuldstændig op.
Og selv efter han er landet, selv i dag, grader jeg stadig af og til. Hold kæft, hvor har det været hårdt. Og hold kæft, hvor er jeg bare lettet over, at det er slut nu.

Nu har vi ferie sammen. 3 dejlige uger, hvor vi bare skal slappe af, rejse rundt, spise god mad, drikke masser af vin og have nogle dejlige oplevelser sammen.
Weekenden er gået med god mad, og opskriften på retten jeg lavede i går med store tigerrejser og lækre grøntsager skal nok komme på bloggen snarest! Det lover jeg.

Men i dag hygger vi med fisketur, snakker lidt om ferie og bare kobler fra. Vi har ikke sat nogen datoer eller destination på vores ferie endnu, men vi skal nok komme afsted. Lige nu afhænger det mest af vejret, vi gider nemlig ikke på vandretur hvis der skal være skybrud i en uge.

Når de 3 ugers ferie er slut starter hverdagen. Og det glæder jeg mig virkelig meget til. Det har jeg set frem til i et halvt år nu. Siden vi flyttede sammen i februar har jeg forestillet mig, hvordan vores hverdag sammen bliver. Jeg tror det bliver fantastisk at komme hjem fra vagt og så have M her. Være to om alle de huslige projekter, to til at spise mad sammen, to til at handle ind, gøre rent, finde hoved og hale i vigtige papirer, og hvad der ellers høre til, når man flytter sammen.

Jeg er sikker på, at nogle af jer, som sidder og læser med, er i fast parforhold, og måske endda også bor med jeres partner? Til jer, vil jeg bare lige minde jer om, at sætte pris på de helt små ting i dag. At i kan ringe og skrive sammen i løbet af dagen, at i vågner op ved siden af hinanden og kan give hinanden et morgenkys, at den ene har lavet kaffe til den anden, at i ses efter arbejde til god mad hjemme i jeres trygge rammer, at han/hun ser dig øjnene når han fortøller dig, at han elsker dig. De helt små ting, som man i en stresset hverdag tager forgivet.. Stop op i dag og sæt pris på det i dag.

Stort smil fra C.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går den VILDSTE ferie imøde!