Pakkelisten til nye eventyr i vildmarken!

Tip til et vandtæt overblik over dit tøj i rygsækken

Lige et lille tip til dig fra mig, helt enkelt og helt billigt, hvordan du holder styr på dit tøj i rygsækken, samtidig med at det holdes vandtæt!

For et billigt, effektivt og nemt pakke-system skal du bruge:
1 rulle affaldsposer
1 pakke klemmer (fx fra IKEA)
1 permanent marker tusch

Bestemt dig for, hvilken form for kategori du vil pakke i. om du vil pakke poserne så du fx har -t-shirts i en pose, strømper i en anden osv. Eller om du vil pakke i dagevis, så du har et sæt med både strømper, trusser, t-shirts osv i hver pose. Det er lidt efter hvad man er til, men jeg foretrækker at have t-shirts samlet, strømper samlet osv, simplethen fordi, at jeg nogle gange skifter fx strømper en eller to gange på en dag, hvis de bliver meget våde. Så det her synes jeg er nemmest.
Når du pakker tøjet i poserne, så husk at tryk det hele godt sammen, så luften presses ud, før du sætter klemme på.

Uanset hvad du vælger, så har du nu et vandtæt og overskueligt overblik over, hvor dit tøj er henne i rygsækken, og kan hurtigt hive et par tørre strømper frem, når det bliver nødvendigt!

HUSK! at tage et par ekstra poser med. Poserne er jo ret tynde og kan gå i stykker, så hav altid et par ekstra poser med i back-up. De hverken vejer eller fylder, og så har du også til en affaldspose, hvis det bliver nødvendigt at oprette sådan en undervejs.
Pak dog ikke hele rullen, så mange skal du ikke bruge! men ryk bare et par stykker af.

Får du tics af ordet “plastikposer” og afskyr det med hele din krop, så er der også en helt anden løsning! Der er nemlig lavet et hav af pakkesystemer, og du kan finde en række af dem via linket her: pakkesystmer til rygsækken.
Hver dog opmærksom på, at det ikke er alle disse pakkesystemer som er vandtætte.

Mangler du lidt inspiration til, hvad der rent faktisk skal i rygsækken, udover tøj, så læs min detaljeret pakkeliste lige her: Pakkelisten til nye eventyr i vildmarken!

Nå, men det var lige sådan et lille tip fra mig til dig!
Nu vil jeg nyde Sverige og den smukke natur, og jeg vil glæde mig til at opdatere dig med hele turen når jeg kommer hjem igen!
Er du nysgerrig på, hvad der skal ske den næste uges tid, så læs med her: One-way ticket til sommerferien er bestilt! Vi rejser om 24 timer!

Et stort svensk smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkelisten til nye eventyr i vildmarken!