På søndag skal det store mål indfries!

De 5 vildeste dage

De starter nu. Eller faktisk først i morgen. I dag er egentligt ret rolig. Hvis man lige ser bort fra at min puls kører på 120 alene grundet min spænding for det der skal ske.

Så hvad skal der ske?
Jamen hvad skal der næsten ikke ske?

Kort fortalt: 3 ture til KBH, 1 tur til Norge, et VIP arrangement, en tur på den røde løber, et halvmaraton, 48 timer på ambulancen, en shelter-tur og min fødselsdag.

I morgen snører jeg løbeskoene ekstra hårdt for at løbe gennem Københavns festlige gader til CPH Half sammen med M! Søndag står på brunch i København og så går turen retur til Holstebro, hvor jeg lige skal have pakket taskerne om inden jeg falder død om med mine ømme stænger i sengen. Mandag morgen kl kvart over bar røv går turen så til Odense for en døgnvagt på ambulancen. Og når vagten slutter tirsdag kl 07.30 drøner jeg direkte til i lufthavnen og smider bilen. Så går turen nemlig til Oslo med Kari Traa! Der er lagt op til et vildt VIP arrangement i den smukke storby med fantastisk mad, modeshow af den nye kollektion og afterparty! Jeg glæder mig helt vildt! Men kun 24 timer senere er jeg igen på vej i lufthavnen (sammen med mine forventelige tømmermænd) for at flyve tilbage til København! Her skal jeg nemlig på den røde løber til gallapræmiere på det nye Carnival-show! Også her er der lagt op til den helt store fest med fantastisk mad under showet og afterparty i København. Torsdag skal jeg så finde min vej hjem til Holstebro, hvor M har inviteret mig ud og spise!  … Og så er de 5 vilde dage sådan set gået! Men nu kommer jeg lige til at se i min kalender, og kan vist godt lægge et par dage mere til! Fordi fredag klokken kvart over bar røv går turen igen til Odense for en døgnvagt, og når jeg går af vagten lørdag morgen skal jeg direkte hjem og endnu engang pakke taskerne. Denne gang er det dog til en friluftstur, fordi M og jeg skal nemlig ud og sove i shelter lørdag til søndag. Modsat de andre dage, så er der hverken lagt op til noget stort show, gourmet middag, vin-menu eller afterparty med farverige drinks. Tværtimod. Her er der lagt op til totalt afslapning, mad over bål og ren hygge. Og måske en lille fødselsdagskage. Jeg har nemlig fødselsdag om søndagen! Og jeg glæder mig helt vildt til at vågne op i min sovepose til flag, fødselsdagssang og fuglekvidder.

Nå men i skrivende stund er vi altså på vej til København, og selvom det stort på hvidt ser en stor smule uoverskueligt ud, det der skal ske den næste uge, så glæder jeg mig fuldstændig vanvittigt! Det bliver så mega fedt, det hele!!!

Og som jeg skrev på instagram, så kan man jo spørge sig selv, hvad alt det her har med sådan et letpåklædt tomat fjæs at gøre.. Ikke en skid faktisk! Til gengæld et godt billede, som jeg ikke synes i skulle snydes for, så værsgod! Og mindet hertil er også fantastik; en god løbetur langs stranden afsluttet med en tur i den store balje!

Ha’ den dejligste weekend,
Stort smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På søndag skal det store mål indfries!