SOS-kit til vandreferien

På søndag skal det store mål indfries!

I samarbejde med Garmin & Sportsmaster

For nogle måneder siden udgav jeg dette blogpost: Jeg har sat mig et stort mål! Og til September indfrier jeg det! Og det er altså på søndag det sker!!

Og man kan da godt lige blive i tvivl om, om jeg er klar, når jeg ser sådan her ud efter et løb….

Der er selvfølgelig altid dem som vil mene, at en halvmaraton er ”a walk in the park”, og det er det måske også for nogle, men det er altså ikke for mig. Selvom jeg endda har løbet det 2 gange før. Og sidst jeg løb et halvmaraton var det, vel at mærke, efter jeg havde svømmet 1.9km og cyklet 90km. Det var i 2017, hvor jeg gennemførte IRONMAN 70.3 i Helsingør.
Men kun 2 måneder efter dette løb blev jeg ramt af en voldsom betændelsestilstand i min venstre hæl, som jeg har kæmpet med at få bugt med siden. Og i år har jeg endelig kunne snører løbeskoene igen og bruge en masse timer på de snoede stier i skoven – og er du gal jeg har NYDT det! Og nu skal det hele altså fejres med et halvmaraton i Københavns festlige gader på søndag. Det bliver så fedt!!!

For at nå i form har jeg haft en løbetræner på. En løbetræner som har løbet med på samtlige ture, og registreret alle informationer, lige fra skridtkadence til pulsen, min forbrænding og hele kroppens arbejde. Og tilmed en løbetræner som ikke kun tilpasser min træning efter den udvikling jeg tager gennem mine løb, men også tilpasser sig efter mine lange arbejdsdage. Min løbetræner har også holdt øje med min søvn og sikret mig, at mine batterier har været ladet helt op før jeg igen har brugt af dem.

Lad mig præsentere jer for min løbetræner: nye Garmin Forerunner 245
….uret er lige nu sat meget ned!

Og så kan man jo godt tænke: ”Jamen er det ikke bare et løbeur, som alle de andre?” .. Og til det kan jeg svare, at med 5 forskellige slags løbeur i skuffen, så er svaret “Nej”. Det her ur er intelligent på et helt nyt niveau. Udover, at jeg via uret her kan hører min løbemusik og yndlings podcast, så jeg er fri for at slæbe min store mobil med på ruten, så bliver der registret så pokkers meget mens jeg løber, men også en helt masse når jeg ikke gør! Mit bodybattery, stressniveau, sovemønster og meget mere. Men den funktion der nok har imponeret mig mest, har jeg skrevet en helt masse om lige her: Rødbedeskede, menstruella, lady-days og mit garmin ur.

I forhold til løbecoach, så er det nemt og hurtigt at sætte op. Man skal bare ind på sin App-store / Google-play og hente app’en, hvorefter man sætter det hele op og kobler det til uret. Drøøøn smart! Og er du ikke typen der har et halvmaraton som mål, så kan du også vælge andre mål, fx 5, 10 eller 42km?
Jeg gennemgår hele opsætningen HER.

Jeg har uret i hvid, men det fås også i 2 andre farver: Sort // Turkis // Hvid
Og lige nu er alle 3 farver sat meget ned! Klik på farverne for direkte link.

Nå men nu er det altså på søndag målet skal indfries!
Om jeg er klar?
JA!
Det bliver så fedt og jeg glæder mig helt vildt til at få den fede løbeoplevelse!

Der er mange som har spurgt efter, hvad mit mål for tiden er. Og til det har jeg altså ikke noget. Som i virkelig ikke noget. Jeg kommer ikke for at sætte en personlig rekord eller andet, jeg kommer udelukkende for den fede oplevelse og den personlige sejer i endelig at være tilbage i løbeskoene. Og det vil jeg ikke lade blive overskygget af, hvis jeg har sat et mål om 2 timer, og jeg så løber ind efter 2 timer og 15 min. Så derfor er det kun den gode oplevelse og den personlige sejer jeg går efter!

Men jeg er nysgerrig! Hvor mange af jer kommer og løber med eller kigger på?
Jeg tror at jeg får brug for en highfive eller 10 på ruten for at komme igennem, så hvis du har lidt overskud i banken når jeg krydser din vej, så råb gerne! Det kunne være fedt!

Ha’ den skønneste weekend, og så håber jeg at vi ses til løbefesten på søndag!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOS-kit til vandreferien