Kom med ud

KOM MED UD

3 ord der kommer til at give bloggen en helt ny betydning.

Og netop denne sektion hér på min nye blog er den, som jeg har glædet mig allermest til at vise jer!

KOM MED UD betyder nemlig, at du til sommer kan komme med mig ud på friluftstur!

Og jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget!
At kunne invitere jer følgere med ud på en friluftstur, er noget jeg har drømt om i lang tid, og nu bliver det endelig til virkelighed.

Jeg har haft tusindvis af bolde i luften omkring dette projekt og en helt masse ideer på tegnebrættet, men nu er jeg nået frem til nogle helt grundlæggende elementer, som skal danne rammerne for en friluftstur der både skal give jer en fantastisk god oplevelse i naturen, men også noget viden og nogle værktøjer som i fremadrettet kan bruge på jeres egen tur.

Men for egentlig at finde frem til det helt rette, så har jeg tænkt rigtig meget på, hvilke spørgsmål og hvilken usikkerhed jeg selv havde, da jeg skulle afsted på tur de første par gange:
  • Hvad gør jeg hvis jeg fare vild?
  • Hvordan sikre jeg mig, at jeg får ild i et bål?
  • Og hvordan laver jeg mad over det?
  • Hvad gør jeg, hvis jeg kommer til skade?
  • Hvad gør jeg, hvis jeg bliver utryg i løbet af natten?

Jeg vil gerne dele ud af min viden og erfaring, give svar på de spørgsmål jeg kan, men mest af alt danne nogle trygge rammer for dig, som rigtig gerne vil prøve kræfter med en friluftstur.
Derfor henvender de første par ture sig til friluftsfolk, der nu sidder med spørgsmål som overstående, eller som bare godt kunne tænke sig en god friluftstur sammen med mig og andre glade mennesker.

Jeg knokler stadig på med, at skaffe alt udstyr til disse ture, så de netop ikke kommer til at kræve, at du har hele udstyrspakken derhjemme, men kan prøve det meste af på min tur, og bagefter beslutte, hvad dit behov er!

Turene vil få en varighed af 1.5 døgns tid, og programmet vil være at give dig kenskab til naturen, bruge kort og kompas, lave mad over bål, men vigtigst af alt, give dig en rigtig god og tryg oplevelse af at overnatte i det fri.

Offentliggørelse af datoer samt steder, hvor turene vil blive afholdt, kommer til foråret!
Hvorfra billetsalget også starter, direkte her fra min side.

Jeg håber du har lyst til at komme med ud!

– jeg kan kun sige, at jeg glæder mig ubeskriveligt meget!