Jeg hedder Caroline

… og er friluftstossen bag tasterne!

Min kærlighed til friluftslivet er stor, og jeg elsker at være udenfor. Det er her ude, i naturen, hvor jeg finder ro. Langt væk fra bylivet, larmen, menneskerne, bilerne, travlheden og den egoistiske attitude, hvor det eneste der efterhånden får ens fulde opmærksomhed er ens telefon.

Ude i naturen er der ingen af de dele, heller ikke wifi. Herude virker verden meget større og det giver en helt særlig følelse af frihed. Som om der ingen grænser findes, men til gengæld uendelig mange muligheder.

Jeg bliver så inspireret af den styrke, ro, kærlighed, ubarmhjertighed og spontanitet som naturen besidder. Du ved aldrig, hvad du vil se, finde eller opleve når du er ude i naturen – og dét er magisk.

Dog bor jeg ikke ude i skoven, men i et skønt lille hus i Holstebro. Her bor jeg sammen med min kæreste M og vores hund Sako, som jeg også deler mine mange friluftseventyre med.

Vi elsker at vandre på eventyr i naturen, fiske med flue, lave mad over bål, gå på jagt og overnatte i det fri. I det hele taget, så elsker vi alt det der tager os tæt på naturen – så tæt, at vi af og til får lov at smage lidt af den, når vi fanger eller skyder noget.

For os findes de store oplevelser i de helt simple eventyre ude i det fri.

Og jeg håber meget, at min blog her kan inspirere dig til at komme med ud!

FØLG MED

Gør som mere end 47.000 andre og følg mig på instagram:

@CAROLINE_SCHACK