Skal vi samarbejde?

Siden 2015 har jeg samarbejdet med mange forskellige virksomheder, hvor kreativitet, loyalitet og gensidig respekt har dannet grobund for en masse spændene projekter, med værdiskabende indhold, til gavn for både annoncør, mine følgere og jeg.

Troværdighed er særligt vigtigt for mig, så sponsoreret indhold, såvel som ikke-sponsoreret indhold, kan formidles personligt og naturligt ud til mine følgere.

Jeg synes selv, at jeg er meget kreativ som person, hvorfor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvordan et samarbejde kan udformes.

IMG_5216

(Billede taget af Sport24 i forbindelse med en kampagne sammen med Kari Traa)

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere eller har en idé til et samarbejde, så skriv endelig til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Min mail er:

carolineschack@live.dk

Det siger tidligere samarbejdspartnere om mig:

Tak for at gå så engageret og helhjertet ind i alle projekter vi har lavet sammen. Et samarbejde med dig er professionelt, men samtidig personligt med en tæt relation. Du er velforberedt og ambitiøs, og har et stort fokus på at give noget af dig selv og skabe indhold, der bidrager og inspirerer andre. Det resulterer i gennemarbejdede og troværdige kampagner, der skaber værdi – både for os som virksomhed og endnu vigtigere for modtagerne af budskabet.
– Susan Rosenkrans, Marketing projektleder, SPORT 24

Det er absolut vores mest vellykkede kampagne nogensinde i den genre.
– Claus Peschardt Østergaard, Marketingchef, Friluftsland

Det har været en stor fornøjelse, at samarbejde med Caroline. Der bliver leveret materiale i god kvalitet og så er Caroline heller ikke bleg for selv at komme med gode ideer og indspark. Hun leverer og skaber både troværdige og værdifulde samarbejder. Man kan altid mærke, at Caroline har sig selv med i alt hvad hun gør. Et stort tak, skal der lyde fra Ejner Hessel, særligt for vores seneste Mercedes-Benz Marco Polo samarbejde. Brugbart og inspirerende.
– Anita Møllebjerg Laursen, Marketingchef, Ejner Hessel

Fantastisk med sådan en struktur og dejligt at du medsender følgernes beskeder, så vi kan se, det inspirerer – SKØNT!
Jeg vil også sige tak for et rigtig flot, professionelt og værdifuldt samarbejde. Du har leveret levende og beskrivende content, der viser turen flot for dine og vores følgere, og jeg tror bestemt, det er brugbart og inspirerende. Mange tak for det!

– Maria Emilie Halse Gravesen, SoMe-Marketing, VisitAarhus

Du udviser et stort og oprigtigt engagement i vores samarbejde, hvilket er enormt værdifuldt. Det vigtigste for os er nemlig, at det produkt vi sammen skaber, er noget som både du og vi kan se os selv i. Dine kreative indspil er medvirkende til, at vi samskaber noget helt unikt og eksklusivt. Derudover er du professionel og har øje for detaljen og du går meget op i, at have dig selv med i de ting du engagerer dig i. Det er et kæmpe plus for os, dig selv og dine følgere. Tusind tak for din indstilling og dit altid glade, personlige og inspirerende nærvær – tak for samarbejdet.
– Ida Moldrup Svendsen, Country Manager, Kari Traa

Jeg har bl.a. lavet kampagner sammen med:

FØLG MED

Gør som mere end 47.000 andre og følg mig på instagram:

@CAROLINE_SCHACK