ALENE PÅ FJELDET & KOM MED UD NORGE

kr. 349,95

DEN ULTIMATIVE EVENTYR-PAKKE

Ved køb af bogen Alene På Fjeldet får du hele Carolines historie på sin rejse i en levende og inspirerede fortælling. Du får også hendes komplette rejseguide til Norge, som indeholder alt fra pakkelister, guides til at finde overnatningsteder og vandreruter, samt 3 pakkerejser med forslag til turer, oplevelser og overnatningssteder, inklusiv køreruter så det er nemt at komme afsted!

Kategorier: ,

Beskrivelse

ALENE PÅ FJELDET

Min rejse gennem Norges barske natur og mit kaosfyldte hjerte.

Da der brød krig ud i Europa, stod det klart for Caroline Schack, at den udsendelse, hendes mand skulle på i seks en halv måned, var af en helt anden karakter, end de først havde troet. Ugen efter var Caroline alene i deres fælles hjem i Holstebro. Hun var bange, og det var ensomt, men så besluttede hun sig for at handle på en livslang drøm.
I otte uger rejser Caroline rundt i de norske fjelde med sin legesyge hund Sako og sin datter på syv måneder, Nora. I et kaos af storslået natur, mange lange timer og helt utrolige øjeblikke bliver denne dagbog til. Undervejs triller tårerne ned ad kinderne, nogle gange af træthed og ensomhed, andre gange af eufori over den forløsning, det er at hele sit hjerte med fjeldet som eneste vidne. Caroline rejser til Norge med en forventning om at opleve Norges dramatiske klippeformationer og buldrende vandfald, men det står hurtigt klart, at den største rejse er den, hun oplever inde i sig selv på toppen af fjeldet.
I denne inspirerende og hudløst ærlige dagbogsfortælling deler Caroline ud af både alle de gode minder og de allersværeste øjeblikke fra sin rejse foruden fantastiske vandreruter og de bedste turtips. Så du også kan komme med ud.
Caroline Schack er 30 år, mor, friluftsekspert, og ambulanceredder. Hun bor i et lille hus i Holstebro sammen med sin familie, og de tager tit på tur med hinanden – og med de mere end 47.000, som også følger med, når Caroline på Instagram deler ud af sin passion for friluftsliv, aktive rejser og vilde eventyr. @caroline_schack.

 

I KOM MED UD Norge får du en komplet rejseguide til Norge.

E-bogen er spækket med både pakkelister, tips til oplevelser og mine bedste råd til en god tur.I KOM MED UD Norge finder du også:

  • Guide til, hvordan du finder vandreruter der, hvor du er, og som passer til dig
  • Alt du skal vide, hvad du skal pakke og meget andet inden du går afsted
  • Mine bedste tips til, hvordan du finder det perfekte sted at overnatte i naturen
  • Alt om sikkerhed på fjeldet
  • Mine bedste erfaringer, pakkelister og gode råd til at rejse og vandre med baby
  • Tricks til, hvordan du opbygger din beklædning
  • Jeg deler også mine bedste rejseerfaringer og meget mere!

Du får også mine tre allerbedste favoritruter i Norge á 3-4 dages varighed hver. Ruterne er fyldt med spændende oplevelser og storslået natur og passer perfekt til alle som vil opleve Norge, uanset niveau og erfaring.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg