Om mig

Jeg hedder Caroline og friluftstossen bag tasterne!

Min kærlighed til friluftslivet er stor, og jeg elsker at være udenfor. Det er her ude, i naturen, hvor jeg finder ro. Langt væk fra bylivet, larmen, menneskerne, bilerne, travlheden og den egoistiske attitude, hvor det eneste der efterhånden får ens fulde opmærksomhed er ens telefon.

Ude i naturen er der ingen af de dele, heller ikke wifi. Herude virker verden meget større og det giver en helt særlig følelse af frihed. Som om der ingen grænser findes, men til gengæld uendelig mange muligheder.

Jeg bliver så inspireret af den styrke, ro, kærlighed, ubarmhjertighed og spontanitet som naturen besidder. Du ved aldrig, hvad du vil se, finde eller opleve når du er ude i naturen – og dét er magisk.

Dog bor jeg ikke ude i skoven, men i et skønt lille hus i Holstebro. Her bor jeg sammen med min kæreste M, som jeg også deler mine mange friluftseventyre med. Men jeg er nordjyde af både sind og dialekt.

Vi elsker at

  • vandre
  • ro kajak
  • fiske med flue
  • lave mad over bål
  • gå på jagt
  • sove i sovepose
og i det hele taget at være tæt på naturen – så tæt, at vi af og til får lov at smage lidt af den, når vi fanger eller skyder noget.

For os findes de store oplevelser i de helt simple eventyre ude i det fri.

Desværre kan man ikke betale husleje med smukke oplevelser. Derfor passer jeg både et fuldtidsjob som ambulanceredder i Odense, og et deltidsjob som instruktør i Forsvaret, hvor jeg underviser professionelle soldater i traumeskader og at redde liv på kamppladsen.
Som du nok kan fornemme, så elsker jeg friluftslivet, men det var faktisk ikke her bloggen startede. I 2015 udgav jeg mit første blogpost på dette domæne. Dengang handlede det om fitness, salater og sixpack, da jeg troede, at lykken skulle findes i mit spejlbillede og ”den perfekte krop”. Men jeg er heldigvis blevet meget klogere. Nu ved jeg, at min lykke er oplevelserne i naturen og de mange eventyr ude i det fri. Og jeg håber meget, at min blog her kan inspirer dig til at komme med ud!
Til sommer åbner jeg op for mine friluftsture, der har til formål at give dig kenskab til naturen, bruge kort og kompas, lave mad over bål, men vigtigst af alt, give dig en rigtig god og tryg oplevelse af at overnatte i det fri.
Jeg håber du har lyst til at komme med – jeg kan kun sige, at jeg glæder mig ubeskriveligt meget!

FØLG MED

Gør som mere end 41.000 andre og følg mig på instagram:

@CAROLINE_SCHACK